Reserveren

Een tafeltje reserveren?
Dat kan vanaf heden online!
Gesloten op woensdag, zaterdag, zon en feestdagen

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

½  babykreeft in de oven / baselic en tomaat  24,00

Een bord gebakken schaal en schelpdieren  25,00

Vitello tonnato   16,00

Puree,bieslook, zure room, Belgische kaviaar   42,00

Gegrilde aubergine, crème van feta, granaatappel pijnboompitten  16,00

Canneloni gevuld met ricotta, spinazie, parmezaan    16,00

2 Verse vol-au- vent kroketten, tartaar   16,00 

Buratta, Coeur de boeuf tomaat, appelazijn XX, olijfolie   18,00
 

 

krul

Hoofdgerecht

Tarbot, gambastaart, broccolini, mousseline   38,00

Gebakken Noordzeetong, salade, onze frietjes   34,00

Gebakken roggevleugel, kappertjes, beurre noisette   28,00

Tagliata van premium black Angus rund, parmezaan  40,00

Jonge patrijs, knolselder, groene kool   44,00

Borst van Mechelse koekoek, perzik, champignon   25,00

 

krul

Nagerecht

Onzen Dame Blanche  12,00

Een bordje kaas    12,00

Roomijs, zoute karamel, crumble   12,00

Appelbeignets    10,00

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen