Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

Een bord gebakken schaal en schelpdieren  25,00

6 creuse oesters " Gillardeau nr3 "   28,00

Asperges uit Oostrozebeke " op zijn Vlaams"   18,00

Kreeftkroketjes, pittige mayonnaise   18,00

Gevarieerde tomatensalade, Griekse feta   16,00

Gerookte riverpaling, rode biet, avokado    18,00

Gebakken sardientjes, olijfolie, grof zout   14,00

Gebakken inktvis, Zuiderse tomatensaus    20,00

 

krul

Hoofdgerecht

 

Grijze dorade in zoutkorst, lamsoortjes, olijfolie   30,00

Moot van Tarbot,  mousseline   38,00

Lotte , prei, fregolapasta, dille , blanke boter   28,00

1/2 kreeft in de oven, baselic, tomaat  32,00

Rundslende "Black Angus ", braadjus, salade, onze frieten   34,00

Versgemalen " Américain préparé " , salade, frietjes    25,00

Kalfszwezeriken, asperges en tuinbonen   38,00

 

 

krul

Nagerecht

Een bordje kaas

Appelbeignet, ijs

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen