Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

6 Zeeuwse platte oesters  3/000   28,00

Kroketjes van Duif, witloofsalade   16,00

Carpaccio van coquilles, algen, komkommerijs    18,00

Kreeftenvlees, karnemelkstampers, korstjes   25,00

Schorseneren in witte saus, gepocheerd eitje, belegen kaas   16,00

Puree met mont d'or, varkenskop, wintertruffel   22,00

Een bord gebakken schaal en schelpdieren   25,00

 

 

 

krul

Hoofdgerecht

Gebakken Noordzeetong, salade en frietjes,     34,00

Kabeljauw spinaziestoemp, blanke botersaus   30,00

Moot van tarbot, schorseneren, mousseline   40,00

Franse hoeveduif, schorseneer, knolselder    32,00

Rug van Brasvarken, hutsepotgroenten   25,00

Rib- eye " holstein" BBQ, béarnaise, salade , onze frietjes  32,00

Vol au vent van Mechelse koekoek, onze frietjes    28,00

Borst van Franse hoevekip, knolselder , witloof, wintertruffel  p2p   34,00pp

 

krul

Nagerecht

Een bordje kaas

Warme rijstpap, bruine suiker 

Dame Blanche

Appelbeignets, roomijs

Moëlleux

Wafel, stiereboter

 

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen