Reserveren

Een tafeltje reserveren?
Dat kan vanaf heden online!
Gesloten op woensdag, zaterdag, zon en feestdagen

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

½  babykreeft in de oven / baselic en tomaat  20,00

Risotto, gebakken langoustienestaartjes   25,00

Gebakken scheermessen, vongolé, bouchots   18,00

Verse krabsalade, Belgische kaviaar, avokado   32,00

6 Zeeuwse creuse oesters “ Hooge Kraaijer “ nr3   18,00

Salade van oude tomatenrassen, olijfolie   16,00

Gegrilde aubergine,crème van yoghurt en hummus, granaatappel  16,00

krul

Hoofdgerecht

Kabeljauw , preipuree met verse kruiden   30,00

Grijze dorade in zoutkorst, lamsoortjes, olijfolie   32,00

Nootjes van staartvis, zuiderse tomatensaus, puree  30,00

Kalfszwezeriken, artisjok en verse erwtjes   38,00

Vers gemalen “ Américain préparé” , salade en onze frietjes   26,00

Rib-eye “ premium black Angus  USA, BBQ, béarnaise   40,00

Nootjes van lam uit Sisteron, aubergine en tuinbonen   28,00

krul

Nagerecht

Onzen Dame Blanche  12,00

Pavlova Aardbeien  12,00

Sorbet van citroen/ limoen    10,00

Abrikoos, citroencrème, crumble   10,00

Een bordje kaas    12,00

Soes, banketbakkersroom, zoute karamel   12,00

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen