Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

Een bord gebakken schaal en schelpdieren  25,00

Toast met versgebakken champignons en wijngaardslakken, look 18,00

2 Verse kaaskroketten, ricottadip met kruiden    15,00

Karnemelkstampers, kreeftenvlees, krokantjes   24,00

Visreepjes in tempura, verse tartaar   16,00

Open ravioli, duif, groene kool, jus van morieltjes   18,00

Schorseneren in roomsaus, eitje, wintertruffel   28,00

krul

Hoofdgerecht

 

Gebakken Noordzeetong, salade en onze frieten   32,00

Kabeljauw, crumble, groenekolen stoemp, schaaldierenjus   28,00

Moot van Tarbot, gebakken schorseneren, mousseline   34,00

Rundslende "Black Angus USA" BBQ, salade, béarnaise, onze frieten   30,00

Vol au vent van Franse hoevekip, onze frieten   25,00

Kalfstong met ballekes in tomatensaus, puree   25,00

Pluma van Ibericovarken " Joselito " schorseneren, hazelnoten   30,00

Eendenborst uit Challans "Burgaud " pastinaak, geroosterde wortelen  28,00

krul

Nagerecht

Wafel met "stiereboter" 

Warme rijstpap, bruine suiker

Panna cotta van witte chocolade, mandarijntjes, hazelnoot

Een bordje kaas

Appelbeignet, ijs

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen