Reserveren

Een tafeltje reserveren?

Dat kan vanaf heden online!
Men kan MAXIMUM 1 MAAND op voorhand reserveren.

 

Reserveer online white logo

Het bord

We serveren een licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen.
Dit houdt ondermeer in we ons aanbod afstellen op verkrijgbare en voor de tijd van het jaar passende ingrediënten.
Ga er niet van uit dat alles constant beschikbaar is, want onze voorraden zijn beperkt omdat we steeds dagvers te werk gaan.
Zo kunt u er ook steeds zeker van zijn dat u kwaliteit op uw bord krijgt.

Wat serveren we vandaag?

Voorgerecht

6 Franse creuse oesters   Gillardeau  Nr 4   22,00

Gestoofd grondwitloof, gesmolten ganzenlever   20,00

Carpaccio van hert, ganzenleverpastei, kweepeer   18,00

Spitskool, gepickelde rode kool, pulled pork   16,00

Gebakken coquilles, aardpeer   18,00

Karnemalkstampers, handgepelde garnalen, eitje  20,00

 

 

krul

Hoofdgerecht

Moot van jonge tarbot, groene kool, spek    30,00

Kabeljauw preistoemp met mosterd 28,00 + garnalen   34,00

Rundslende Black Angus  USA, braadjus, frietjes    30,00

Wilde eend, grondwitloof, veenbessen     25,00

Hazenrug uit onze kouters " Harlekijn "  p2p 34,00 pp

Fazant / witloof/ spruitjes, roomsaus  p2p  30,00 pp

 

krul

Nagerecht

Café glacé   10,00

Dame Blanche  9,00

Appelbeignets, ijs   8,00

Een bordje kaas    12,00

Moëlleux, ijs   12,00

 

 

 

 

Reserveren kan op 056 60 25 25

Licht gastronomische keuken, met respect voor het product en de seizoenen