A la carte
VOORGERECHT
| WILDE ZEEBAARS | € 28,00 |
|---|---|
Meat radish . komkommer |
|
| COQUILLE ‘DIEPPE’ | € 31,00 |
Boschampignon . pastinaak |
|
| GILLARDEAU N2 (st) | € 4,50 |
Natuur |
|
| GILLARDEAU N2 (st) | € 6,50 |
Beurre blanc | Caviaar ‘Oscietra’ Imperial hertitage |
|
| POMMES MOSCOVITE | € 48,00 |
Imperial Heritage Caviar 10gr ‘Oscietra’ |
HOOFDGERECHTEN
| NOORDZEETONG | € 46,00 |
|---|---|
Handgesneden friet . frisse sla |
|
| TARBOT OP DE GRAAT | € 49,00 |
Aardappelmousseline . langoustine jus |
|
| WAGYU A5 | € 56,00 |
Handgesneden friet . frisse sla |
|
| FILET-PUR ‘HOLSTEIN’ | € 42,00 |
Handgesneden friet . frisse sla |
|
| KALFSZWEZERIK | € 48,00 |
Seizoensgroenten . handgesneden friet |
|
Vanaf 4 personen bieden wij enkel het menu aan. |
DESSERT
| Huisbereid vanille ijs | € 14,00 |
|---|---|
Chocoladesaus . geslagen room |
|
| Appel | € 11,00 |
Bladerdeeg . caramel |
|
| Sabayon ‘A la minute’ | € 14,00 |
Vanille ijs – Per 2 personen (prijs per persoon) |
|
| Kaas ‘Callebaut' | € 15,00 |
Garnituur |
Onze à la carte is niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.