A la carte
VOORGERECHT
Bluefin tonijn | € 28,00 |
---|---|
Gerookte paling . Dashi . Mikan |
|
Coquille ‘Dieppe’ | € 35,00 |
Aardpeer . Vanille . Beurre blanc |
|
Huisbereide terrine van ganzenlever | € 32,00 |
kramiek . uienconfijt |
|
Pommes Moscovite | € 48,00 |
Imperial Heritage Caviar 10gr ‘Oscietra Royal’ |
|
Gillardeau oester | € 9,00 |
Beurre Blanc . Caviaar (st) |
|
Gillardeau oester natuur (st) | € 4,50 |
per stuk |
HOOFDGERECHTEN
Noordzeetong (Dagprijs) | |
---|---|
handgesneden friet . sla |
|
Tarbot op de graat | € 49,00 |
aardappelmousseline . jus van langoustine |
|
Filet-pur | € 42,00 |
handgesneden friet . frisse sla |
|
Wagyu A5 | € 52,00 |
handgesneden friet . frisse sla |
|
Kalfszwezerik | € 48,00 |
bloemkool . madeira |
|
Rib-eye ‘Holstein ‘ | € 44,00 |
Salade . Handgesneden friet |
|
Vanaf 4 personen bieden wij enkel het menu aan. |
DESSERT
Huisbereid vanille ijs | € 14,00 |
---|---|
Chocoladesaus . geslagen room |
|
Appel | € 11,00 |
Bladerdeeg . caramel |
|
Sabayon ‘A la minute’ | € 14,00 |
Vanille ijs – Per 2 personen (prijs per persoon) |
|
Kaas ‘Callebaut' | € 15,00 |
Garnituur |

Onze à la carte is niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

