A la carte
VOORGERECHT
Huisbereide garnaalkroket (2st) | € 22,00 |
---|---|
kruidensla |
|
Sashimi langoustine | € 26,00 |
komkommer . avocado . furikake |
|
Gegrilde langoustine (3st) | € 38,00 |
limoenboter |
|
Gemarineerde zalm | € 22,00 |
komkommer . citrus |
|
Kalfzwezerikkroket (4st) | € 24,00 |
verse tartaar |
|
Pommes Moscovite | € 48,00 |
Imperial Heritage Caviar 10GR ‘Oscietra Royal’ |
|
Carpaccio holstein | € 19,00 |
parmezaan . truffel |
|
Zeeuwse creuse N2 Oester (per stuk) | € 6,00 |
Gegratineerd . Prei |
|
Zeeuwse creuse N2 Oester (per stuk) | € 4,50 |
Natuur |
HOOFDGERECHTEN
Zeebaars | € 38,00 |
---|---|
peulvrucht . aardappelmousseline |
|
Noordzeetong | |
Frisse sla. Handgesneden friet - Dagprijs |
|
Filet pur ‘Berugi’ | € 42,00 |
salade . handgesneden friet |
|
Rib eye ‘ Berugi’ | € 39,00 |
frisse sla . handgesneden friet |
|
Duif uit de Anjou | € 46,00 |
clamart . aardappelmousseline |
|
Gebakken kalfzwezerik | € 48,00 |
seizoensgroenten . handgesneden friet 48.00 |
|
Wij vragen u maximum 3 verschillende gerechten te nemen per tafel. Vanaf 5 personen bieden wij enkel het menu aan. |
DESSERT
Huisbereid vanille ijs | € 14,00 |
---|---|
Chocoladesaus . geslagen room |
|
Appel | € 11,00 |
Bladerdeeg . caramel |
|
Sabayon ‘A la minute’ | € 14,00 |
Vanille ijs – Per 2 personen (prijs per persoon) |
|
Kaas ‘Callebaut' | € 15,00 |
Garnituur |
