A la carte
VOORGERECHT
Tartaar van rund | € 25,00 |
---|---|
tomaat . basilicum . parmezaan |
|
Ganzelever | € 35,00 |
kers . biet |
|
Pommes Moscovite | € 48,00 |
. Imperial Heritage kaviaar ‘Oscietra’ |
|
Gillardeau oester N3 . natuur (st) | € 4,50 |
limoenboter |
|
Oester | € 6,50 |
komkommer granité . ponzu (st) |
|
Langoustine | € 32,00 |
buikspek . wortel . huacatay |
HOOFDGERECHTEN
Catch | € 38,00 |
---|---|
venkel . romesco . beurre blanc |
|
Noordzeetong Meuniere | € 45,00 |
handgesneden friet . sla |
|
Filet-pur | € 42,00 |
Salade . Handgesneden friet (Pepersaus of Bearnaise) |
|
Filet pur ‘Berugi’ | € 41,00 |
salade . handgesneden friet . pepersaus of béarnaise |
|
Lam ‘ Vandewalle ‘ | € 42,00 |
Groene asperge . moriel . daslook |
|
Kalfszwezerik | € 48,00 |
seizoensgroenten . handgesneden friet |
|
Kalf | € 39,00 |
peulvrucht . aardappel . koffie |
|
Vanaf 4 personen bieden wij enkel het menu aan. |
DESSERT
Huisbereid vanille ijs | € 14,00 |
---|---|
Chocoladesaus . geslagen room |
|
Appel | € 11,00 |
Bladerdeeg . caramel |
|
Sabayon ‘A la minute’ | € 14,00 |
Vanille ijs – Per 2 personen (prijs per persoon) |
|
Kaas ‘Callebaut' | € 15,00 |
Garnituur |
