A la carte
VOORGERECHT
Tonijn ‘Sashimi’ | € 24,00 |
---|---|
Sake . Sojaboon . Hijiki . Avocado |
|
Pommes Moscovite | € 48,00 |
Imperial Heritage Caviar 10GR ‘Oscietra Royal‘ |
|
Coquille | € 26,00 |
Bloemkool . Miso . Macadamia |
|
Kalfszwezerik | € 31,00 |
Groene asperge . Kalfsjus |
|
Zeeuwse creuse N2 Oester (per stuk) | € 6,00 |
Gegratineerd . Prei |
|
Zeeuwse creuse N2 Oester (per stuk) | € 4,50 |
Natuur |
HOOFDGERECHTEN
Wij vragen u maximum 3 verschillende gerechten te nemen per tafel. |
|
Schelvis | € 38,00 |
Pompoen . Jus van schaaldieren . Broccolini |
|
Noordzeetong | |
Frisse sla . Handgesneden friet € Dagprijs |
|
Filet-pur | € 42,00 |
Salade . Handgesneden friet . pepersaus of Bruine jus |
|
Filet-pur ‘Rossini’ | € 49,00 |
Ganzenlever . Champignon . Handgesneden friet |
|
Dunne Lende | € 42,00 |
Spitskool . Fondant . Jus |
DESSERT
Huisbereid vanille ijs | € 13,00 |
---|---|
Chocoladesaus . geslagen room |
|
Appel ‘Tarte Tatin’ | € 14,00 |
Caramel . vanille |
|
Sabayon ‘A la minute’ | € 16,00 |
Vanille ijs – Per 2 personen (prijs per persoon) |
|
Selectie kazen ‘Callebaut' | € 14,00 |
met garnituur |